10 τρόποι με τους οποίους το eyeliner μπορεί να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα

Ξέρουμε πως το να πετύχει κανείς να δημιουργήσει την αίσθηση των μεγαλύτερων ματιών είναι κάτι που το προσπαθεί κάθε γκουρού μακιγιάζ. Παρόλο που δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε μαγικά αποτελέσματα απευθείας, μπορούμε να σας προσφέρουμε κάποιους εύκολους και αλάνθαστους τρόπους για να κάνετε τα μάτια σας μεγαλύτερα και φωτεινότερα χρησιμοποιώντας μόνο eyeliner.

10 ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ EYELINER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ

Πώς να τα προετοιμάσετε.

Όλες οι συμβουλές για τα eyeliner στον κόσμο δεν θα κάνουν κάποια διαφορά αν ξεκινάτε από δέρμα με μαύρους κύκλους και ανομοιογενή τόνο δέρματος. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα τέσσερα βήματα για να ετοιμάσετε τα μάτια σας.

  1. Βάλτε κρέμα ματιών για να τα ενυδατώσετε. Εστιάστε μόνο στην περιοχή κάτω από τα μάτια, όχι στα βλέφαρα, καθώς αυτό θα προκαλέσει ζημιά στο μακιγιάζ. Η κρέμα πρέπει να απορροφάται γρήγορα και να αφήνει το δέρμα σας απαλό αλλά όχι λιπαρό.
  2. Εφαρμόστε ένα ειδικό προϊόν που διορθώνει το χρώμα για να εξουδετερώσετε τους μαύρους κύκλους. Επιλέξτε ένα πορτοκαλί διορθωτικό και εφαρμόστε το με μια μικρή βούρτσα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει μέχρι την γραμμή των βλεφαρίδων καθώς και στην εσωτερική γωνία του ματιού για να φωτίσετε τη σκοτεινή αυτή περιοχή. Αφήστε το χρώμα να μείνει λίγο στο δέρμα σας αντί να το αναμείξετε απευθείας.
  3. Βάλτε concealer ακριβώς πάνω από το διορθωτικό προϊόν. Αυτό θα διαγράψει ουσιαστικά οποιοδήποτε σκοτεινό σημείο υπάρχει και θα δημιουργήσει μια ομαλή, καθαρή παλέτα για το μακιγιάζ των ματιών σας. Χρησιμοποιήστε το δάκτυλο σας για να εφαρμόσετε προσεκτικά το concealer .
  4. Εμποδίστε το concealer να φύγει στην διάρκεια της ημέρας βάζοντας πούδρα.

10 ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ EYELINER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ

Πώς να αποκτήσετε το look.

Έντονη λάμψη.

Χρησιμοποιήστε ένα λαμπερό, μεταλλικό μολύβι ματιών στο  εξωτερικό μισό της άνω και κάτω γραμμής των βλεφαρίδων. Τραβήξτε τις γραμμές στις εξωτερικές γωνίες για φαίνεται πως οι βλεφαρίδες πηγαίνουν προς τα πάνω, καθώς αυτό θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός ανασηκωμένου ματιού.

Ρομαντικό look.

Κάντε μία γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού με ένα λευκό μολύβι για να δώσει την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια σας είναι στρογγυλά. Εφαρμόστε μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σας για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Λιγότερο eyeliner.

Τραβήξτε μια γραμμή από την εξωτερική γωνία μέχρι τη μέση προς τα μέσα με ένα σκοτεινό ουδέτερο μολύβι. Μείνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή. Στη συνέχεια, αγνοήστε πλήρως τη γραμμή των άνω βλεφαρίδων και απλά εφαρμόστε μάσκαρα κάτω και πάνω.

Συμβουλή: εάν έχετε στρογγυλά μάτια, περάστε διπλή στρώση μάσκαρας για να φαίνονται καλύτερα οι βλεφαρίδες σας.

Ανάποδο look.

Σχεδιάστε μια εξαιρετικά λεπτή γραμμή κατά μήκος των ανώτερων βλεφαρίδων σας. Μείνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Όταν φτάσετε μέχρι το τέλος, σπρώξτε την γραμμή προς τα πάνω και προς τα έξω για να κάνετε τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Halfway Haute

Χρησιμοποιώντας μαύρο μολύβι, ξεκινήστε από το κέντρο της γραμμής των βλεφαρίδων και προχωρήστε προς τα έξω, καθιστώντας παχύτερη την γραμμή στις εξωτερικές γωνίες. Όσο πιο παχιά η γραμμή τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα, γιατί θα μοιάζει σαν το σχήμα του ματιού σας να εκτείνεται μέχρι εκεί όπου είναι το eyeliner.

10 ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ EYELINER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ

Λάμψη παντού.

Χρησιμοποιήστε ένα μπλε ή υγρό eyeliner σε όλη την ανώτερη γραμμή βλεφαρίδων καθώς και τα δύο χρώματα κάνουν το λευκό των ματιών φαίνεται πιο λευκό. Στη συνέχεια, βάλτε ψεύτικες βλεφαρίδες και εφαρμόστε τρεις στρώσεις μαύρης μάσκαρα μόνο στις βλεφαρίδες.

Look που σας φωτίζει.

Βάλτε στην γραμμή εσωτερικά του βλεφάρου λευκό μολύβι. Φωτίστε με highlighter το εσωτερικό των γωνιών των ματιών όπως και κάτω από τα φρύδια. Βάλτε βλεφαρίδες και εφαρμόστε δύο στρώσεις μάσκαρα.

Συμβουλή: Αυτό το look λειτουργεί σε μικρά μάτια μόνο αν προσθέσετε σκοτεινή σκιά στην άνω γραμμή των βλεφάρων. Διαφορετικά, δεν δημιουργεί αρκετό βάθος ώστε τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Το νέο nude.

Αντικαταστήστε το σκούρο καφέ eyeliner για ένα καφέ-χρυσό και το μαύρο για ένα γκρι, επειδή τα ανοιχτότερα χρώματα κάνουν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Δημιουργήστε μία γραμμή το τρίτο μισό της γραμμής των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, βάλτε βλεφαρίδες και εφαρμόστε μάσκαρα στις κορυφαίες βλεφαρίδες μόνο.

10 ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ EYELINER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ

Το διαφορετικό cat-eye .

Τραβήξτε μία γραμμή στις άνω βλεφαρίδες σας, από το κέντρο του ματιού προς τα έξω, επεκτείνοντας τη γραμμή λίγο πιο πέρα ​​από τη γωνία του ματιού σας, αλλά χωρίς να την τραβήξετε προς τα πάνω όπως στο παραδοσιακό cat eye. Αυτό δίνει την ψευδαίσθηση των αμυγδαλωτών ματιών.

Eyeliner σε δυο διαφορετικούς χρωματικούς τόνους.

Τοποθετήστε δύο διαφορετικά χρώματα του eyeliner στην άνω γραμμή βλεφαρίδων για να τραβήξετε τα βλέμματα. Αρχίστε με την επένδυση της ανώτερης γραμμής βλεφαρίδων σας με μια σκούρα καφέ απόχρωση. Σχεδιάστε μια άλλη γραμμή ακριβώς πάνω από το καφέ χρησιμοποιώντας ένα πιο ανοιχτό μολύβι.

by Elena Tsakiridou

ikonomakis.gr

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s