3+1 hot pieces των εκπτώσεων!

Ποια είναι η πιο ξεσηκωτική περίοδος για ένα it girl; Ή για μια fashionista, που χάνεται μονίμως στους εμπορικούς δρόμους και σε στενάκια με ψαγμένες μπουτίκ, αναζητώντας το επόμενο dream outfit; Με ένα στόμα και μια φωνή απαντάμε όλες μαζί: Οι εκπτώσεις φυσικά! Αυτή τη περίοδο τρέχει σε όλα τα καταστήματα #Celestino ένα καυτό δεκαπενθήμερο προσφορών, όπου πραγματικά αν αφιερώσεις λίγο χρόνο, θα ανακαλύψεις μικρές και μεγάλες ευκαιρίες, για να αναπληρώσεις ελλείψεις σε βασικά ρούχα, για να ανανεώσεις το στυλ σου με καινούργια κομμάτια, αλλά και για να ετοιμαστείς για τη γιορτινή περίοδο του Δεκέμβρη, που θα έρθει πριν καν το καταλάβεις!

# Το lurex bodycon φόρεμα!δεκαπενθήμερο προσφορών

Είναι σέξι, έχει ένα 70’s attitude, που σε βάζει κατευθείαν σε party mood και σκορπά γύρω τέτοια λάμψη, που τα κεφάλια γυρνάνε ένα ένα στο πέρασμα σου θαμπωμένα από το εντυπωσιακό θέαμα! Οι καμπύλες σου υπερτονίζονται με τη bodycon γραμμή, αποθεώνοντας το σεξαπίλ σου! Για ξέφρενα boogie nights το φοράς με over the knee μπότες, ενώ για κομψά κοκτέιλ με τις φίλες σου, με ψηλοτάκουνα πέδιλα και faux γούνα!

δεκαπενθήμερο προσφορών

# Το μεταλλιζέ καπιτονέ μπουφάν!

Είναι ένα κομμάτι που συγκαταλέγεται στα basics και φέρνει British chic αέρα στη καθημερινότητα σου! Το μεταλλιζέ φινίρισμα του μπουφάν παρ ΄όλα αυτά, δημιουργεί μια μοντέρνα εικόνα προσαρμοσμένη στο σήμερα, χαρίζοντας σου φρέσκο styling και άποψη, ακόμα και όταν ο καιρός δηλαδή είναι βροχερός, εσύ παραμένεις λαμπερή και μοδάτη!

δεκαπενθήμερο προσφορών

# Push up παντελόνι; Yes please!

Όταν  ακούς τη λέξη push up, τότε καταλαβαίνεις πως έχεις να κάνεις με ένα παντελόνι, που θα δώσει το ανασηκωμένο εφέ, που αναζητάς, διατηρώντας παράλληλα τη φυσικότητα στις καμπύλες σου! Η faux leather ύφανση βοηθάει ακόμα περισσότερο, με το τρόπο που γλιστράει πάνω στις γραμμές του σώματος σου!

# To αγαπημένο ζιβάγκο!δεκαπενθήμερο προσφορών

 

Είναι ανδρόγυνο, είναι αυστηρό, αποπνέει μυστήριο και οι περισσότερες το έχουμε ερωτευτεί παράφορα, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε να κάνουμε συλλογή από turtlenecks! Το ζιβάγκο με το σχέδιο ψαροκόκαλο, σου μένει στο μάτι και παίρνει φωτιά το mix& match στο μυαλό σου! Με λευκό palazzo παντελόνι και brogues για classy στυλ στο γραφείο, με κολάν και αρβυλάκια για everyday γοητεία σε minimal grunge ύφος, όπως και να το φορέσεις, πάντα σε εκπλήσσει με την ευελιξία του!

Celestino.gr

 

Σχολιάστε