Πώς να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner

Γιατί ίσως να μην είχατε δοκιμάσει αυτά τα τρικ.

Εάν εργάζεστε εξαιρετικά καλά κάτω από πίεση, είστε πιθανώς επαγγελματίας στο να φτιάχνετε καλά την γραμμή του eyeliner. Αλλά εάν είστε όπως ο υπόλοιπος κόσμος που αγχώνεται αμέσως όταν προσπαθήσει να τραβήξει την γραμμή, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Το να κάνεις την τέλεια γραμμή του eyeliner είναι σαν να κάνεις σγουρά τα μαλλιά σου. Όλοι έχουν το δικό τους τρόπο να το κάνουν. Έτσι, αν έχετε δοκιμάσει μια τεχνική πριν και έχει αποδειχθεί άθλια, μην τα παρατάτε. Το σωστό turorial για eyeliner πάει ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας και τον τύπο του δέρματος 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ EYELINER

Πώς να φτιάξετε την γραμμή του eyeliner με τελείες.

Μερικές φορές, δεν είναι η κίνηση που είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Αν δυσκολεύεστε, δοκιμάστε αυτό το τέχνασμα για να διατηρήσετε τη γραμμή σας ευθεία και σταθερή σε πλάτος. Κάντε πρώτα ένα περίγραμμα του σχήματος με μικρές τελίτσες κατά μήκος βλεφαρίδα σας με την άκρη του eyeliner και στη συνέχεια συνδέστε τες.

Πώς να πετύχετε την ιδανική γραμμή του eyeliner με ταινία.

Ανεξάρτητα από το πόσο εξασκείστε, ίσως χρειαστείτε λίγη έξτρα βοήθεια για να πετύχετε αυτή την σέξι γραμμή. Και εδώ έρχεται να βοηθήσει η ταινία. Κολλήστε ένα κομμάτι ταινίας για μακιγιάζ (ή Scotch tape), σε γωνία η οποία βασίζεται στο πόσο δραματικό θέλετε να κάνετε το look σας.

Στη συνέχεια, με το υγρό eyeliner, εντοπίστε τη γραμμή των βλεφαρίδων σας και σχεδιάστε ακολουθώντας την άκρη της ταινίας για να δημιουργήσετε την γραμμή σας. Μόλις στεγνώσει το υλικό, αφαιρέστε σιγά-σιγά την ταινία και voila.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ EYELINER

Πώς να κάνει την γραμμή του eyeliner για πιο βαθιά μάτια.

Εάν το eyeliner τείνει να καλύπτεται από το βλέφαρό σας όταν ανοίγετε τα μάτια σας, δοκιμάστε αυτό το τέχνασμα. Αντί να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο, λεπτό στρώμα στο βλέφαρο, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε λίγο πιο ορθογώνιο το σχήμα στην άκρη του ματιού σας, πρώτα, για να κάνετε το σχέδιο ορατό.

Αφού τραβήξετε το ορθογώνιο, επεκτείνετε τις άκρες  με μια κίνηση. Το όλο point της περίεργης ορθογώνιας κατάστασης είναι να δημιουργήσετε ένα μικρό look που δίνει την ψευδαίσθηση μιας απόλυτα καμπύλης πτέρυγας που δεν θα καλύπτεται από το βλέφαρό σας. Μπορεί να χρειαστείτε λίγη εξάσκηση για να συνηθίσετε, αλλά για αυτό διαβάσατε το άρθρο αυτό!

by Elena Tsakiridou

ikonomakis.gr

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s