Tα #trends μακιγιάζ που κυριαρχούν στο Instagram (και σίγουρα θ’αντιγράψουμε)

Από τότε που τα έξυπνα τηλέφωνά μας ενσωμάτωσαν την εφαρμογή μέτρησης του χρόνου που καταναλώνουμε στα social media, ανακαλύψαμε πόσες πολλές ώρες – ναι, ώρες- περνάμε μπροστά στην οθόνη μας. Αναζητάμε επίμονα  Like ή follow και χαρίζουμε αντίστοιχα τα δικά μας σε όσους πιστεύουμε ότι το αξίζουν. Αυτή η καθημερινή και πολύωρη επαφή μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει για εμάς lifestyle και φυσικά, πηγή έμπνευσης για πολλά από όσα κάνουμε ή ζούμε.  Ένα από αυτά είναι και ο κόσμος της ομορφιάς που τόσο απλόχερα και εκθαμβωτικά προσγειώνεται στη μικρή μας οθόνη και μας κάνει να ταξιδεύουμε στην τελειότητα των χρωμάτων και των τάσεων. Θέλοντας, λοιπόν,  να μοιάσουμε στα  πορτρέτα στα οποία κάνουμε αυθόρμητα double tap όποτε scrollάρουν μπροστά μας, συγκεντρώνουμε ιδέες και trends που μας αρέσουν, είναι αντίθετα με την ανάγκη του φίλτρου, μας κάνουν να νιώθουμε γυναίκες της εποχής μας και κυρίως, καλά με τον εαυτό μας. Like to ourselves!

Trend #1
Nude! 
Θηλυκό, απλό, αψεγάδιαστο
Από τότε που το nude ήρθε ως τάση στη ζωή μας, δεν έχει φύγει και φυσικά δεν θέλουμε να φύγει!  Όταν είναι εκτελεσμένο σωστά, είναι τόσο κολακευτικό για το γυναικείο πρόσωπο που το κάνει να μοιάζει αθώο και ταυτόχρονα σέξι, σοβαρό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο. Προϋπόθεση η αψεγάδιαστη επιδερμίδα, οπότε επενδύστε σε αυτή με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης προσώπου και «αντιγράψτε» την αγαπημένη σε όλους μας VIOLETTE, την beauty queen της Estee Lauder που τόσο λατρεύουμε και θέλουμε να μιμηθούμε το effortless look της!

Trend #2
Brown revolution
Η απόλυτη επιστροφή του καφέ
Έχετε παρατηρήσει πόσο hot είναι το καφέ; Πόσο κυρίαρχη επιλογή είναι για τα πάντα, από τα μάτια μέχρι τα χείλη, από τα πρωινά μέχρι τα βραδινά μακιγιάζ; Το καφέ σε όλες τους τις αποχρώσεις είναι το πιο αγαπημένο χρώμα για τα brands και τους make up artists εδώ και κάποιες σεζόν και αυτή η καφέ επανάσταση συνεχίζεται! Εμείς λατρεύουμε την επιλογή του καφέ χρώματος στα χείλη, καθώς ταιριάζει από το γραφείο μέχρι ακόμη και τις πιο επίσημες εμφανίσεις μας (είναι και το πιο hot bridal trend για τη σεζόν). Είναι όμορφο σε όλες τις ηλικίες και κολακεύει συνολικά την εικόνα του προσώπου. Α, και αρέσει και στο ανδρικό φύλο! Αν δεν το τολμάτε ή δεν το έχετε ακόμη δοκιμάσει, ξεκινήστε σήμερα! Η MAC έχει υπέροχες αποχρώσεις σε κραγιόν, ιδανικές για όλες μας! 

Trend #3
Glow, because you can! 
Η λάμψη που αγαπάμε
Το να επιτύχουμε την ιδανική λάμψη ακούγεται δύσκολο, όμως είναι θέμα τεχνικής και επιλογής προϊόντων. Η υπερβολή δεν είναι επιθυμητή (διαβάστε και ένα σχετικό άρθρο για το πιο συχνό μας λάθος στο μακιγιάζ), αντίθετα οι στοχευμένες κινήσεις είναι αυτές που θα δώσουν το πιο λαμπερό αποτέλεσμα.  Έχουμε αγαπήσει το μακιγιάζ του Tom Ford στη νέα Collection και  σκοπεύουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το δούμε και στον καθρέφτη μας. Θέλετε να μας ακολουθήσετε;

atticabeauty.gr

 

Σχολιάστε