Ο οδηγός για την σωστή εφαρμογή του bronzer

Τα τρία εύκολα βήματα για να αποκτήσετε την χρυσή αυτή λάμψη.

Το Bronzer είναι το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που χρειάζεστε για να πετύχετε την λάμψη της παραλίας ακόμα και στο κρύο του χειμώνα. Για να αποφύγετε την υπερβολική προσπάθεια, μιλήσαμε με τον make up artist των διασήμων Allan Avendaño και μας είπε τις συμβουλές του σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του bronzer ανάλογα τον τόνο του δέρματος.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ BRONZER

Επιλέξτε την σωστή απόχρωση.

Το bronzer, το οποίο είναι συνήθως σε σκόνη ή υγρό σε καφέ απόχρωση, προσθέτει διάσταση και ζεστασιά στο πρόσωπό σας, γι ‘αυτό το χρησιμοποιούμε στο contouring.  Για να  φανεί όσο το δυνατόν φυσικότερο, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση για τον τόνο του δέρματός σας. Ο Avendaño προτείνει να μην πάρετε περισσότερο από μία ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρες από το φυσικό σας. Για όσους έχουν λευκή επιδερμίδα, συστήνει να επιλέξουν μια πιο φυσική απόχρωση ώστε να μην φαίνεστε πολύ  καφέ.

Αν έχετε κίτρινους τόνους, ένα χρυσό ή ροδακινί bronzer είναι το καλύτερο για μια λαμπερή, υγιή εμφάνιση. Για πιο σκούρους τόνους δέρματος, επιλέξτε ένα bronzer με πορτοκαλί τόνους.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ BRONZER

Επενδύστε σε ένα μεγάλο πινέλο.

Το καλύτερο πινέλο για να χρησιμοποιήσετε με σκόνη ή υγρό bronzer, είναι ένα μεγάλο πινέλο με γωνίες. «Είναι εξαιρετικό για την δουλειά που το θέλετε, επειδή εφαρμόζει στην καμπύλη του μάγουλου σας για ένα ωραίο αποτέλεσμα», λέει ο Avendaño.

Για υγρό bronzer, προτείνει να το εφαρμόσετε πρώτα με ένα πινέλο και έπειτα αναμίξετε με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι, για να το φανεί αβίαστο. «Δεν θέλετε να δείτε μία προφανή γραμμή», λέει ο ειδικός. «Με το υγρό σφουγγάρι έχετε έναν σίγουρο τρόπο για να το αναμείξετε».

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ BRONZER

Ακολουθήστε τον κανόνα των τριών.

Το περισσότερο bronzer δεν είναι πάντα καλύτερο, γι ‘αυτό ξεκινήστε σιγά σιγά. Ο Avendaño λέει ότι η πιο συνηθισμένη παγίδα στο προϊόν αυτό είναι να χρησιμοποιεί κανείς πάρα πολύ στην αρχή. Η βάση είναι θεμελιώδους σημασίας, ανεξάρτητα από την χρήση σκόνης ή υγρού bronzer, γιατί θέλετε να αποφύγετε την υπερβολική εμφάνιση.

«Το φως σας βοηθάει να καταλάβετε αν έχετε εφαρμόσει σωστά το προϊόν». Βάλτε λίγο bronzer πρώτα και ελέγξτε το αποτέλεσμα στο φυσικό φως πριν προσθέσετε περισσότερο.

Είναι ένα από τα παλαιότερα αλλά πιο αποτελεσματικά hack ομορφιάς: εφαρμόστε το bronzer με τη μορφή του αριθμού 3, πηγαίνοντας από τον κρόταφο προς τα ζυγωματικά και τελειώνοντας στο σαγόνι. Όταν το υλικό βρίσκεται σε αυτά τα σημεία, θα δείτε στον ήλιο πως φαίνεστε ηλιοκαμένη και λαμπερή. Για λίγη περισσότερη λάμψη, μπορείτε να βάλετε λίγο και στο κέντρο της μύτης σας, δεδομένου ότι είναι ένα σημείο όπου θα σας είχε αφήσει φυσικά ο ήλιος κάποιο χρώμα.

by Elena Tsakiridou

ikonomakis.gr

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s