Παπούτσια και Ολόσωμη Φόρμα: οι καλύτεροι συνδυασμοί για να εντυπωσιάσεις

Ίσως ο τίτλος μας να είναι λίγο ελλιπής, καθώς το άρθρο που άρχισες να διαβάζεις δεν περιέχει απλά προτάσεις για τους καλύτερους και πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς ολόσωμης φόρμας με παπούτσια, αλλά και τους πιο σωστούς τρόπους να επιλέξεις να τα συνδυάσεις με στυλ και φινέτσα!

Με τη βραδινή σου ολόσωμη φόρμα ή ολόσωμη φόρμα σορτς…

Οταν φοράς φαρδιά ολόσωμη, προτίμησε πέδιλα Για ένα πιο αυστηρό look προτίμησε κολλητό σχέδιο …θα επιλέξεις γόβες, κι αυτό γιατί αφενός μια μακριά ολόσωμη φόρμα αναδεικνύεται καλύτερα με τα καλλίγραμμα πόδια που σχηματίζει ένα ζευγάρι γυναικείες γόβες και αφετέρου γιατί είναι βράδυ, δηλαδή η ιδανική ώρα για να λάμψεις πιο πολύ από ποτέ. Αν με τις γόβες είσαι πιο επιφυλακτική, δοκίμασε πέδιλα που είναι συνήθως λίγο πιο βολικά, αλλά εξίσου ψηλά και εντυπωσιακά. Τα πέδιλα θα τα βρεις σε κάθε εποχή και επομένως σε πολλά χρώματα που θα ταιριάξουν με την ολόσωμη φόρμα σου. Μια πιο ποπ νότα θα δώσουν τα μποτάκια κάλτσα σου, ψηλά ή χαμηλά, ανάλογα αν φοράς ολόσωμη φόρμα σορτς ή παντελόνι, που θα τα συνδυάσεις όχι απλά με καλσόν, αλλά με ψηλές γυναικείες κάλτσες του δικού σου γούστου.

Με την καθημερινή σου ολόσωμη φόρμα…

Για να πετύχεις casual look φόρεσέ την με μποτάκια Τα sneakers σου θα δώσουν άλλο ύφος στην ολόσωμη φορμα …θα φορέσεις και τα μποτάκια σου, αλλά και τα sneakers σου. Αν για παράδειγμα προτιμήσεις να βάλεις μια ολόσωμη φόρμα για πιο απλές δραστηριότητες από το να παραστείς σε μια συνάντηση ή σε μια απογευματινή έξοδο, θα την συνδυάσεις με τα καθημερινά γυναικεία sneakers σου για να είσαι πιο άνετη, χωρίς να χαλάς την όμορφη εικόνα σου. Τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια είναι στη μόδα και μάλιστα είχαν την τιμητική τους φέτος στις πασαρέλες. Δε θα αποτελέσεις εσύ την εξαίρεση. Αν, από την άλλη, αποφασίσεις να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα σου για κάτι λίγο πιο επίσημο, θες μια casual chic επιλογή και αυτή θα στη φέρουν τα μποτάκια σου. Δοκίμασε ίσως ακόμα καλύτερα τα μποτάκια αστραγάλου σου, που πάντα αναρωτιόσουν με τι να τα συνδυάσεις. Και αν δεν ξέρεις τι κάλτσες να φορέσεις με τα μποτάκια αστραγάλου, δοκίμασε τις διχτυωτές γυναικείες κάλτσες που έχουν γίνει must στα συρτάρια μας.

Με την ολόσωμη ζιπ κιλότ φόρμα σου…

Ξεχώρισε τις ζιπ κιλότ για να διαλέξεις ανάλογα παπούτσια…θα κάνεις και μια παραπάνω εργασία από το να δοκιμάσεις τους κατάλληλους συνδυασμούς. Ξεκίνα από το να κατηγοριοποιήσεις τις ζιπ κιλότ ολόσωμες φόρμες σου (α) στις πιο καλές και επίσημες και (β) στις πιο αθλητικές και απλές. Θα τις χωρίσεις εύκολα με βάση το ύφασμα τους. Δώσε προσοχή στο σχήμα που σου δίνει η ζιπ κιλότ φόρμα σου, καθώς τείνει να μας δείχνει λίγο πιο κοντές ή πιο κακοσχηματισμένες, αν δεν την έχουμε διαλέξει σωστά. Για την πρώτη κατηγορία, δηλαδή τις καλές ζιπ κιλότ ολόσωμες φόρμες σου, θα επιλέγεις πάντα τις γόβες σου, καθώς θα σε ψηλώνουν, όσο σε κονταίνουν τα μπατζάκια της φόρμας σου. Μπορείς φυσικά να φορέσεις και μποτάκια ή μπότες με τακούνι φροντίζοντας να δίνουν ωραίο σχήμα στο πόδι σου και να το μακραίνουν, χωρίς να το κρύβουν. Για τη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή τις αθλητικές ολόσωμες φόρμες, φόρεσε χαμηλά και άνετα sneakers. Σε αυτήν την περίπτωση δε θα σε νοιάζει τόσο το ύψος σου, όσο τα αξεσουάρ και το κραγιόν σου, για μια πιο hip-hop εμφάνιση.

torouxo.gr

 

Σχολιάστε